10 oktober 2013

Kaartje van Koningin Fabiola

Omdat ik het de afgelopen tijd erg druk heb gehad heb ik niet eerder dit kaartje op mijn site kunnen zetten.

Een poosje geleden kreeg ik een kaartje van Koning Fabiola binnen.
Helaas zat er deze keer geen foto bij.


4 opmerkingen:

 1. Ik had er wel een foto bij. Misschien heb je het niet gevraagd? Of heeft ze het maar bij een paar gedaan..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, wat daarvan de rede is kom je niet te weten. ik heb er ook een foto bij gehad en zo heb ik ook weleens een briefje en geen foto en dan zie ik dat jullie er wel een foto bij hebben. Ik kreeg uit Belgie ook een leuk bedankje terug en een foto n.a.v. de troonswisseling van de beide koninklijke paren. Succes en ik hoop voor je en voor mij ook en voor al die anderen die iets sturen, dat er nog vele mooie mogen volgen.

  Zo stuur ik ook naar Zweden, in de hoop iets terug te krijgen, maar niets zowel bij de huwelijken en verlovingen van de beide prinsessen, maar ook niet na de geboorte van Estelle. dus je weet het toch niet, waarom de een wel ebn de ander niet. zo stuur ik dus maar niets meer naar Zweden, want ik krijg toch niets terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vanuit Zweden ontvangt bijna niemand iets meer, ik heb laatst nog wat van Prinses Madeleine en Chris de huwelijkskaart gehad en verder niet. Van Prinses Victoria en Prins Daniel ontvangen we sinds hun huwelijk niets meer :(

   Verwijderen
  2. Ik hoop dat Madeleine en Chris wel kaartjes blijven sturen! Overigens hebben Viktoria en Daniel na de geboorte van Estelle via de officiƫle website voor alle kaartje, etc. bedankt!!

   Verwijderen