16 april 2014

Post uit Monaco

Vorige week kreeg ik een bedankkaartje van Vorst Albert van Monaco omdat ik heb had gefeliciteerd met zijn verjaardag.


P.S. Weet iemand of het Nederlandse Koningshuis nog wel post terug stuurt?
Ik heb namelijk iets naar Prinses Marilène gestuurd voor haar verjaardag in februari maar niks terug gehoord. Ook van andere leden van de Kon. Familie heb ik tot nu toe nog niks gekregen.

Ik hoor het graag in de reacties.

7 opmerkingen:

  1. Hoi Matthias,

    Ik vraag het me ook af. Maar heb ook het idee dat het aan PostNL ligt.
    Zelfs gewone belangrijke post komt ook niet meer aan.
    Sinds een paar jaar krijg ik sommige kaarten niet meer.
    Ik heb er verschillende keren klachten ingediend bij de post maar kreeg altijd als antwoord post niet te achterhalen is uit het buitenland en we mogen de post ook nooit open maken.
    Ik merk wel dat de buitenlandse Royals bij geboortes/verjaardagen nu tegenwoordig iedereen bedanken via hun officiële website. Dat was het geval bij de geboorte van Leonore van Zweden en bij Koningin Silvia die 70 werd dit jaar, die heb ik gestuurd en ik zag een bedankje op die site voorbij komen. Ik heb deze dinsdag een Nieuwjaarskaart nog ontvangen van Koningin Fabiola, soms is het secretariaat heel langzaam, Fabiola had ik begin december gestuurd.

    Groetjes Wills

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Matthias,
    ik heb ook geen bedankje gekregen op mijn felicitatiekaart voor Prinses Marilène en ook niet op de felicitatiekaart die ik aan Prinses Margriet stuurde voor haar verjaardag.
    Misschien is het een nieuw beleid, dat sinds Willem-Alexander Koning is geworden, het secretariaat van Nooreinde geen bedankjes meer stuurt voor de familie van Vollenhoven?
    Groeten, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Matthias

    ik heb ook sterk de indruk dat het allemaal minder wordt, het zal de tijd zijn, schrijven is ouderwets!
    Verder heb ik ook geen hoge pet op van TNT post. Ik heb b.v. niets terugontvangen van prins Albert van Monaco en Koningin Silvia, de Mainau Bernadottes terwijl anderen wel bericht terug kregen.
    Hartelijke groet, Alie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Even ter verduidelijking...

    Omdat we nu een nieuwe koning hebben moeten we ook weer aan een nieuwe regeling wennen. Het secretariaat heeft niet genoeg tijd meer om alle bedankjes te gaan beantwoorden. We krijgen alleen nog bedankjes n.a.v. de verjaardagen van Willem-Alexander, Maxima, Amalia, Alexia en Ariane. Bij andere familieleden kan er ook nog wel eens bedankt worden via de website zoals bij Beatrix in februari het geval was. Het ligt nu dus een keertje niet aan postNL en ook wordt er niet alleen met de Vollenhoven familie gestopt!

    (Ps. dit heeft de RVD mij zelf verteld toen ik een brief naar hun geschreven heb!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer...zo wordt onze verzameling alleen nog maar uitgebreid met buitenlandse post.

      Verwijderen
  5. Het is inderdaad erg jammer.. Laten we dan maar hopen dat de buitenlandse vorstenhuizen dit niet te horen krijgen en dat ze er gewoon mee doorgaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik zou ook het aderes van monaco willen hebben,ik had ook graag wat gestuurd met geboorte
    van de tweeling, ik ben een groot fan ,van beiden!!!!

    BeantwoordenVerwijderen